Hvor registrerer jeg verdikoden?

Slik betaler du med en verdikode/filmkode:

1. Sørg for at du er logget på kontoen din.
  2. Velg filmen du vil se og klikk på knappen "fra SEK XX" for å komme til betalingen.
  3. Klikk på "Bruk en verdikode"
  4. Skriv inn koden i boksen.
  5. Klikk "Bruk".
  6. Hvis koden din er gyldig, er rabatten nå synlig og du kan fortsette med betalingen.

Godt å vite:

• Gyldighetsperioden for en verdikode/filmkode er 6 måneder, med mindre annet er oppgitt.
  • Verdikoden har ingen restverdi hvis du bruker koden for en film med et beløp som er lavere enn maksverdien.
  • Det er forskjellige koder som gjelder enten for filmleie eller filmkjøp. Vær oppmerksom på at leiefilmkoder vanligvis har en verdi som gjelder for filmer opptil 69 kr. Disse kan ikke brukes til de kinoaktuelle filmene som har høyere leiepris.

For den beste opplevelsen anbefaler vi å bruke Chrome-nettleseren når du betaler med en verdikode/filmkode.