Jeg kan ikke endre passordet eller slette kontoen min når jeg har logget inn med sosiale medier

Hvis du har opprettet en konto i vår tjeneste med Facebook, Apple eller Google, opprettes det ikke et passord i vår tjeneste. I stedet identifiseres du ved hjelp av vår partners konto.

1. I så fall må du opprette et passord ved først å tilbakestille passordet.
  2. Du fyller inn e-postadressen som brukes til kontoen din. Merk at e-postadressen din kan se annerledes ut når vi mottar den fra Facebook, Apple eller Google på grunn av sikkerhetsinnstillingene hos den respektive partneren. Du kan se hvilken e-post som brukes ved å besøke innstillingene i innlogget tilstand.
  3. Deretter mottar du en e-post med en lenke for å opprette et nytt passord.
  4. Deretter kan du i fremtiden logge inn enten med sosiale medier eller oppgi e-post og passord.