Minun on päivitettävä Samsung Smart TV -sovellus

Näin päivität Samsung äly-TV-sovelluksesi:

1. Poistu älytilasta, niin että olet ”tavallisessa” TV-tilassa.
  2. Napauta kaukosäätimen valikkoa ja mene alhaalle kohtaan ”Tuki”.
  3. Mene kohtaan ”Ohjelmistopäivitys” ja valitse ”Päivitä nyt”.
  4. Valitse sitten ”Verkon kautta”.

Anna TV-laitteen tehdä päivitys valmiiksi; kun se on valmis, TV käynnistyy yleensä uudelleen. Kokeile sen jälkeen käynnistää sovellus uudelleen.

Huomaathan, ettei sovelluksemme tarjoa tukea Samsungin äly-TV-malleille, jotka ovat vanhempia kuin vuodelta 2016.