En saa näytön peilausta toimimaan elokuvan toistamiseksi

Näytön peilaus ei voi toistaa kopiosuojattua materiaalia.

Elokuvamme ovat kopiosuojattuja. Teemme tämän muun muassa salaamalla materiaalin. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää tietokoneen, puhelimen tai tabletin näytön peilausta elokuvan toistamiseen, koska näytön peilaustoiminto ei voi toistaa kopiosuojattua materiaalia.

Trailerit eivät ole kopiosuojattuja, joten niitä voi toistaa näytön peilauksen kautta.

• Jos haluat toistaa elokuvasi puhelimesta tai tabletista suuremmalla näytöllä, sinun on tehtävä tämä Airplay-toiminnolla tai Chromecastilla.
  • Jos haluat toistaa elokuvan tietokoneeltasi, sinun on tehtävä tämä Chromecastin kautta tai liittämällä tietokone televisioon HDCP-yhteensopivalla HDMI-kaapelilla.

Oppaita: