Etsi ohjelmistoversio laitteestasi.

Näin löydät asentamasi sovelluksen sovellusversion:

• Web:
    Siirry kohtaan Tietoja sovelluksesta.
  • iOS ja Android:
    Avaa sovellus, siirry valikon kohtaan "Asetukset" ja napsauta "Tietoja sovelluksesta". Sovellusversiossa näet versionumeron.

Jos sinun on päivitettävä sovelluksesi, lataa uusin versio App Storesta tai Google Playstoresta.

Näin löydät laitteellesi asennetun ohjelmiston tai sovelluksen version:

• iOS-laite, kuten iPhone tai iPad:
    Siirry kohtaan "Asetukset / Yleiset / Tietoja" löytääksesi laitteeseesi asennettu versio.
  • Android-laite:
    Siirry kohtaan "Asetukset". Napauta "Järjestelmä" näytön alareunassa / "Lisäasetukset" / "Järjestelmäpäivitys". Jos "Lisäasetukset" -vaihtoehtoa ei näy, napauta "Tietoja mobiililaitteista".

Selvitä, mitkä ovat uusimmat versiot alustoistamme?