En voi vaihtaa salasanaa tai poistaa tiliäni, kun olen kirjautunut sisään sosiaalisen median kautta

Jos olet luonut tilin palveluumme Facebookin, Applen tai Googlen avulla, palveluumme ei luoda salasanaa. Sen sijaan tunnistautuminen tapahtuu kumppanimme tilin avulla.

1. Tällöin sinun on luotava salasana ensin nollauttamalla salasana.
  2. Täytät sen sähköpostiosoitteen, jota käytetään tilillesi. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi voi näyttää erilaiselta, kun saamme sen Facebookilta, Applelta tai Googlelta niiden turvallisuusasetusten vuoksi. Voit tarkistaa, mitä sähköpostia käytetään vierailemalla asetuksissa kirjautumistilassa.
  3. Tämän jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa on linkki uuden salasanan luomiseen.
  4. Sen jälkeen voit tulevaisuudessa kirjautua joko sosiaalisen median kautta tai antamalla sähköpostiosoitteen ja salasanan.