Kuinka luon tilin?

Tilin omistaminen meillä ei maksa mitään, maksat vain siitä, mitä haluat katsoa. Näin luot tilin:

1. Siirry sivulle liittyäksesi jäseneksi verkon kautta tai mobiilisovellusten "asetuksista".
  2. Täytä sähköpostiosoitteesi, valitsemasi salasana ja rastita, että hyväksyt ehdot
  3. Napsauta sitten "Luo tili" -painiketta.
  4. Olet nyt valmis.

Jos haluat välttää maksutietojen syöttämisen joka kerta, kun haluat katsoa elokuvaa, voit syöttää ja tallentaa korttitietosi.